Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Geniet van de warmte van een houten sauna!

De sauna is een ideale plaats voor een dagelijkse totale ontspanning waarin de aandacht wordt besteed aan uw gezondheid en welbehagen. Een saunabad biedt u de mogelijkheid om belangrijke functies van het menselijk lichaam te prikkelen; het bed stimuleert en ontspant, geeft het lichaam rust, maar is gelijkertijd verkwikkend. Een weldadige warmte welke door het scheppen van water over de hete stenen, de huid masseert, prikkelt en diep reinigt. Het afwisselen van warmte en koude zorgt ervoor dat poriën zich openen, spieren zich ontspannen en u geestelijk tot rust komt. Daarna een verkwikkende douche of duik en u voelt zich weer als herboren; zowel lichamelijk als geestelijk. Een goed sauna bad reinigt niet alleen uw huid diepgaand, maar ontspant en versterkt uw gestel. Kortom, we zeggen niets te veel als we de sauna een verademing noemen voor uw lichaam en geest.

Voor meer informatie betreft het nemen van een saunabad en de effecten daarvan kunt u hier lezen:
Effecten saunabad en infrarood

Betreft Finse sauna’s kunnen we standaard cabines leveren, maar we kunnen ook maatwerk bieden. Wat we met steeds vaker uitvoeren is een maatwerk sauna ingebouwd in een tuinhuis of blokhut.

Ook hier zijn de mogelijkheden ongekend.

Download hier de folder betreft sauna’s en infraroodcabines. Voor maatwerk kunt u altijd gerust vrijblijvende een offerte aanvragen. (Let op: de prijzen die vermeld zijn, zijn de prijzen excl. BTW)

Folder sauna’s en infrarood.

Het neusje van de zalm op gebied van Finse sauna’s zijn de traditionele grill- en sauna kota’s. Deze hebben een gezellige en autentieke uitstraling, waarbij er standaard al een sauna of grillelement in is voorzien. Tevens leverbaar met Lapland inventaris. Zie onderstaande folder voor meer informatie:

Folder Finse grill- en saunakota.

Voor vragen, folders of een vrijblijvende offerte: bel dan gerust 0485 – 318 744 of mail ons. Wij nodigen u ook graag uit om eens een bezoekje te brengen aan onze showtuin, dan kunt u in “levende lijve” onze producten zien. Onder het genot van een bakje koffie (of thee) lichten wij u graag toe wat de mogelijkheden zijn en kunnen u dan voorzien van een goed advies.

-> Terug naar het overzicht

Back To Top 0485 - 31 87 44