Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten, Zaterdag 22 augustus zijn we gesloten voor verkoop. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Hout behandelen met een goede transparante of dekkende beits op lijnolie basis.

Ter verduurzaming van uw tuinhuis, schuttingen of andere houtproducten die u in uw tuin heeft staan, is het altijd wenselijk om deze af en toe eens te behandelen met een goede tuinbeits. Kwalitaitief goede beits-producten zijn o.a. Restol en Perkoleum van Koopmans. Naast Perkoleum en Restol hebben we ook een hoogwaardige Finse beits, genaamd Tikkurilla in ons programma zitten. Dit is een zeer duurzame watergedragen buiten beits. Maar ook Hermadix hebben we in ons assortiment zitten. De gangbare kleuren hebben we op voorraad. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen we deze op korte termijn voorzien.

Voor een globale verftechnisch advies voor het behandelen van een tuinhuis of blokhut bekijk de volgende folder: Verftechnisch advies behandelen blokhut.

Informeer gerust naar een advies betreffende het behandelen van het houtwerk of naar de kleurenkaart/prijzen.

Houtbehandeling Producten:

Back To Top 0485 - 31 87 44