Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Perkoleum en Ecoleum van Koopmans: kwalitatie goede beits voor buiten.

Koopmans heeft een zeer ruim assortiment op gebied van houtbeschermingsmiddelen. Zoals Perkoleum en Perkoleum Garant UV zijn producten op basis van een één-potsysteem en kunnen daardoor als drie-laagsysteem (grond-, tussen, en eindlaag) worden toegepast. Is zowel dekkend, transparant als in RAL-kleuren te verkrijgen. Ook producten als Bangkirai-olie, Teak-olie, Hout-en ijzerzwart en diversen renigingsproducten zitten bij Koopmans in het assortiment.

Perkoleum wordt als beits veel toegepast op: glad geschaafd en fijn bezaagd hout van o.a. uw blokhut, chalet, woning, boot, stal, enz.

Ondanks het één-potsysteem adviseren wij bij blank hout bij het stapelbouwsysteem (losse wandbalken), deze tussen mes- en groef, vooraf toch te behandelen met een schimmelwerend middel (bv. Impraline Pre-activ).

Perkoleum Garant UV heeft een zeer hoge UV-bestendigheid, een vereiste zoals bijvoorbeeld bij kozijnen, ramen, deuren, gootlijsten, enz.

Ecoleum is het duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor Carboleum. Door de hoge lijnoliegehalte heeft het goede impregnerende eigenschappen. Een ideaal product voor ruw hout.

In de bijlage is een kleurenkaart toegevoegd van veel toegepaste kleuren. Veel hebben we op voorraad staan, maar op aanvraag zijn er ongekend veel kleuren te verkrijgen.

Voor meer informatie en advies bel ons gerust op 0485 318744 of kom een keer langs in onze showroom op de Berkenkamp 49 in Vianen.

-> Terug naar het overzicht

Back To Top 0485 - 31 87 44