Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Lekker warm en goed voor de spieren……

Op een koude en gure winteravond lekker genieten van de aangename warmte van onze infrarood- en saunacabines. Van standaard modellen tot echt maatwerk! We nemen altijd eerst uitvoerig met u door wat de wensen zijn. Onze saunas kunnen op maat in huis geplaatst worden, maar bijvoorbeeld ook in een tuinhuis, waardoor je een heel speciaal effect creëert. Kwaliteit staat voorop: elke sauna die wij leveren, is van te voren al een keer opgebouwd. Zo hebben we de garantie van een perfect passend product.

We kunnen hier op één adres een uitgebreid wellnessprogramma aanbieden, met saunas, infrarood- en stoomcabines, Finse kotas, hot tubs, houten zwembaden, overkappingen, tuinhuizen en aankleding van de tuin. Ideeën genoeg!

Folder sauna en infraroodcabine.

Voor vragen, folders of een vrijblijvende offerte: bel dan gerust 0485 – 318 744 of mail ons. Wij nodigen u ook graag uit om eens een bezoekje te brengen aan onze showtuin, dan kunt u in “levende lijve” onze producten zien. Onder het genot van een bakje koffie (of thee) lichten wij u graag toe wat de mogelijkheden zijn en kunnen u dan voorzien van een goed advies.

-> Terug naar het overzicht

2008_10240078

Bijlage:
Bekijk de bijlage

Back To Top 0485 - 31 87 44