Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten, ook op Zaterdag 1 Augustus zijn wij dicht. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Welkom

De stoere en aantrekkelijk Burnies is niet alleen verkozen tot de mooist brandende terraskachel van Nederland, maar is sinds kort ook de meest populaire terraskachel dankzij de uitzending van Boer zoekt Vrouw. Wat een compliment!

Met Burnies is alles mogelijk!

Of u nou buiten in de tuin zit of heerlijk onder uw veranda, Burnies maakt het mogelijk om 4 seizoenen van het buitenleven te genieten.

De Burnies terraskachel weegt zelf 21 kilo, waardoor het mogelijk is deze gemakkelijk door uw hele tuin te plaatsen en te gebruiken. Eventueel kunt u hiervoor de vaak toegepaste vloerplaat op wielen gebruiken waar de kachel aan verankerd wordt, zodat u het geheel nog gemakkelijker kunt verplaatsen.

Of misschien zit u wel liever met uw Burnies onder uw veranda. Ook daar hebben wij van Burnies unieke oplossingen voor. Zo kunt u bijvoorbeeld het rookkanaal buiten het dak omleiden d.m.v. een 45° of 90° bochten constructie of kunt u kiezen voor een dubbelwandig systeem om direct door een dak heen te gaan (Zelfs door polycarbonaat daken!!! Vraag ons naar de mogelijkheden).

Veiligheid

Veiligheid staat bij Burnies hoog in het vaandel!
Zo kunt u gebruik maken van zowel horizontaal als verticaal vonkengaas. Dit gaas zorgt ervoor dat de vonken in een vroeger stadium al kleiner worden gemaak en zo nog sneller doven.

Burnies verbrandt zijn hout als geen ander!

Schoon, zuinig en volledig en doet een ieder stokershart sneller kloppen! Zie het filmpje!

Prijzen:

-> Terug naar het overzicht

Back To Top 0485 - 31 87 44