Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Lugarde luxe tuinhuizen, blokhutten en chalets: exclusieve uitstraling, kwaliteit en luxe afwerking.

Een tuinhuis/blokhut/veranda of zwembad, met een product van Lugarde beleeft u vele ontspannende momenten samen met uw familie en vrienden of even fijn alleen genieten van de rust in uw eigen omgeving. U kunt het tuinhuis gebruiken als b.v. een atelier, hobbyruimte, kantoor, saunaverblijf, gastenverblijf of als praktische berging. Qua afwerkingniveau is Lugarde hoog gepositioneerd en heeft een ruime keus aan diversen modellen ramen en deuren, met of zonder dubbele beglazing. De toegepaste houtsoort bestaat uit eerste kwaliteit Noord Europees vuren hout en deze stapelbouwsystemen zijn in verschillende houtdiktes mogelijk, zoals 28, 44 of 68 mm. Veelal wordt er gewerkt met een aluminiumprofiel, waardoor er een strakke hoekafwerking ontstaat (Prima systeem).
Lugarde heeft een groot aantal standaard modellen, maar in zowel het traditionele stapelbouwsysteem als het Prima systeem is maatwerk mogelijk. Ook op de website van Lugarde kunt u veel ideeën opdoen.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Wilt u vrijblijvend de folder van Lugarde per post of digitaal ontvangen, mail ons dan even.

Zelf aan de slag? Dat kan met de Lugarde configurator in de onderstaande link.

Lugarde Configurator

 

terug naar overzicht

Back To Top 0485 - 31 87 44