Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Houtcomposiet lamellen of tand en groef plankensysteem schermen

Op zoek naar een moderne, strakke, milieuvriendelijke en duurzame schutting of tuinschermen, dat is mogelijk met de hout-kunststof composiet schermen van Duofuse. Duofuse rot of splitert niet, is makkelijk te plaatsen en te onderhouden. Heeft 10 jaar garantie op mechanische eigenschappen, bestand tegen aantasting door termieten en andere insecten.
De tand en groef planken of de lamellen planken zijn makkelijk op te stapelen in de U-profielen. De planken zijn versterkt met staal, dit om krom trekken te voorkomen. De palen zijn voorzien van een aluminium kern, waardoor deze ook duurzaam en degelijk in de grond geplaatst kunnen worden. De lamellenafsluiting en tand en groef planken schuttingen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren Tropical Brown, Stone Grey en Graphite Black.
Voor meer informatie over te toepassen van een strakke en elegante hout-kunststof composiet schermen, informeer bij een van onze medewerkers.

Hieronder volgen enkele voorbeelden:

Back To Top 0485 - 31 87 44