Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten, ook op Zaterdag 1 Augustus zijn wij dicht. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Op zoek naar standaard of maatwerk geïmpregneerde en hardhouten tuinschermen?

Bijna alle schuttingen en tuinschermen komen uit de eigen productie. Van standaard scherm tot maatwerk. Meerdere houtsoorten/kwaliteiten mogelijk veel schermen worden gemaakt van Noord Europees Vuren of Noord Europees Grenen maar schermen zijn ook mogelijk in Eiken, Douglas, Hardhout , Kunststof Composiet.

Veel schermen zij uitgevoerd in 18 mm houtdikte en worden “blind” geschroefd (1 zijde). Daarnaast worden er vaak twee halve afwerklijsten bij geleverd om een mooie aansluiting op de palen te krijgen en waarmee de l-beslag (beugeltjes) weg gewerkt kan worden. Ook de looppoorten kunnen op maat en naar wens gemaakt worden. Vaak wordt deze uitgevoerd met een stalen frame en verstelbare duimen.

Voor meer informeer bij onze medewerkers.

-> Terug naar het overzicht

Back To Top 0485 - 31 87 44