Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

In eigen tuin naar het strand

Helaas loopt de zomer alweer aan zijn einde, gelukkig kunnen we nog wel een flinke tijd genieten van de nazomer! Vindt u het ook zo fijn om lekker te genieten op het strand? Overweeg dan eens om van uw tuin een echte strandtuin te maken! In dit blog vertelt Sfeervol Buitenleven u precies hoe u dat kunt aanpakken, van handige schaduwdoeken tot aan de aankleding. Wij helpen u graag bij het creëren van een vakantiegevoel in eigen tuin.

Beplanting en water

Bij een strand hoort natuurlijk een echt duinlandschap. Kies voor stoere, wuivende planten zoals Duindoorn, Helmgras en Olijfwilg voor het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin. Ook een waterpartij mag natuurlijk niet ontbreken. Zonder ‘zee’ immers geen strandsfeer. U kunt natuurlijk kiezen voor een vijver, maar ook een zwembad of zelfs een fontein zijn prima opties. Deze hoeft niet groot te zijn, zelfs het geluid van vallend water is al genoeg om het strandgevoel te creëren.

strandtuin tips

Een fijne zitplek

In uw strandtuin wilt u natuurlijk heerlijk relaxen en genieten van het vakantiegevoel. Daarvoor is het belangrijk om te kiezen voor fijn meubilair waar u lekker op kunt zitten. Strandstoelen of een mooie loungeset van steigerhout creëren een loungehoek waar u lekker op onderuit kunt zakken. Zit u liever niet in de volle zon? Plaats dan de handige schaduwdoeken van Sfeervol Buitenleven! Zo geniet u volop van de zon zonder te verbranden of oververhit te raken.

Zomerse accessoires

Wanneer u ‘s avonds zit te genieten van uw privé strand, dan kan daarbij een knapperend kampvuurtje natuurlijk niet ontbreken. Met een vuurschaal of een vuurkorf kunt u op een veilige manier een vuurtje maken in uw eigen tuin. Zo blijft u lekker warm wanneer het buiten afkoelt. Verder maakt u uw strandtuin helemaal af met accessoires van natuurlijke materialen zoals schelpen, riet en drijfhout.

Meer informatie, advies of inspiratie? Neem contact op

Heeft u na het lezen van dit blog al helemaal zin gekregen om uw eigen strandtuin te gaan creëren? Sfeervol Buitenleven help u graag! Bekijk ons assortiment hier op de website of neem contact op door bericht achter te laten via ons online contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0485 – 318 744 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Bij Sfeervol Buitenleven vindt u alles wat u zoekt voor uw strandtuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44