Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Een Buiten speeltoestel? Ga voor de trampoline!

Woont u in een woning met een tuin en heeft u opgroeiende kinderen? Dan heeft u vast al eens overwogen buiten speeltoestel in uw tuin te plaatsen. Dat is bij uitstek een attribuut waarmee kinderen op een gezonde en speelse manier en hun energie kwijt kunnen. In dat geval is een trampoline precies wat u zoekt. Ze zijn niet alleen goed voor een lach op het gezicht van uw kinderen, ze zijn ook zeer geschikt is voor het trainen van de conditie van het hele lichaam? En dat zonder overbelasting te veroorzaken bij gewrichten, pezen en spieren. Vooral voor kinderen die in de groeifase zitten is dat een belangrijk voordeel. Bent u inderdaad van plan om een trampoline in uw tuin te (laten) plaatsen? Kom dan gerust langs in de showroom van Sfeervol Buitenleven. Daar kunt u in een ontspannen sfeer bekijken welke vorm, grootte en uitstraling het best past bij uw smaak en uw tuin. Uiteraard kunt u dan bij onze specialisten terecht voor vakkundig advies. Gaat u bijvoorbeeld voor een trampoline van Etan, of eentje van Berg Toys? Hieronder vindt u meer informatie over deze topmerken.

Etan: trampoline-expert met jarenlange ervaring

Al sinds 1988 levert Etan trampolines van premium kwaliteit. Kinderen aansporen om actief buiten te laten spelen, daar draait het om bij Etan. Op een veilige manier springpret beleven wordt door Etan mogelijk gemaakt en dat tegen heel betaalbare prijzen. Uiteraard hebben zij een assortiment dat bestaat uit trampolines in vele soorten en maten.

trampoline in tuin

En bekijk wat de beste keuze voor u is: een opstaande trampoline of een inground trampoline. Overigens kunt u bij Etan ook terecht voor andere buiten speelgoed. Denk hierbij aan basketbalpalen, voetbaldoelen en springkussens.

Houten overkapping als aankleding van uw tuin

trampoline in uw tuin

Kinderen plezier laten beleven door ze op een veilige en prettige manier te laten buitenspelen. Dat is een centraal element in de bedrijfsfilosofie van Berg Toys. Als expert in buiten speeltoestellen heeft Berg Toys een ruime keus aan uitstekende trampolines in het assortiment. Wat te denken van bijvoorbeeld een trampoline waarop mensen hun freestyle jumps kunnen perfectioneren, of eentje waar extra spelelementen zijn toegevoegd?

Bovendien staat dit bedrijf bekend om het feit dat ze doorlopend bezig zijn op een innovatieve manier verbeteringen aan te brengen aan hun producten, bijvoorbeeld op technisch vlak. Zodoende bent u verzekerd van een trampoline die qua gebruiksgemak, veiligheid én uiterlijk uitblinkt. U kunt er dus zonder meer vanuit gaan dat uw kind zich geheel veilig kan uitleven op een trampoline van Berg Toys.

Meer informatie over trampolines? Neem contact op

Bent u er al van overtuigd dat u een trampoline in uw tuin wilt plaatsen, maar twijfelt u nog over bijvoorbeeld de vorm, de grootte en het design ervan? Kom dan gerust eens langs bij Sfeervol Buitenleven en bekijk de verschillende exemplaren met eigen ogen. Voor advies of voor het maken van een afspraak kunt u ook nu contact met ons opnemen. Bel 0485 – 318 744 of stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Binnenkort heeft u dan ongetwijfeld de trampoline die het beste bij uw tuin en uw smaak past.

Back To Top 0485 - 31 87 44