Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
Op Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 & 6 juni) zijn wij gesloten.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Een stijlvol tuinhuis

Lijkt een tuinhuis u echt ideaal, maar past een klassiek houten tuinhuis of blokhut helemaal niet bij uw stijl en uw tuin? Bij Sfeervol Buitenleven bieden we de perfecte oplossing: een prachtige modern tuinhuis, helemaal van nu! Wat zo’n modern tuinhuis nu echt bijzonder maakt, leest u in dit blog van Sfeervol Buitenleven.

wat is een modern tuinhuis

Waarom een modern tuinhuis?

Laten we bij het begin beginnen: wat verstaan we eigenlijk precies onder een modern tuinhuis? Tuinhuisjes zijn er in veel verschillende vormen en maten. Maar over het algemeen wordt er toch vooral gedacht aan het houten tuinhuis. Die past echter niet in iedere tuin. Bij Sfeervol Buitenleven kunt u daarom ook terecht voor prachtige moderne tuinhuizen gemaakt met EPS sandwichpanelen. Die hebben een strakke uitstraling die er luxueus uitzien. Toch behoudt het ook de gezellige uitstraling van de klassieke modellen. Zo’n modern tuinhuis is duurzaam, en u kunt er nog jarenlang van genieten.

Moderne tuinhuizen

De voordelen van EPS sandwichpanelen

Zoals gezegd maken we bij Sfeervol Buitenleven gebruik van EPS sandwichpanelen. Hiermee zijn zaken als verkleuring, vlekken en roestvorming voor altijd verleden tijd. EPS sandwichpanelen zijn, net als aluminium, licht van gewicht en onderhoudsvrij. Bovendien bieden ze goede isolatie. De sandwichpanelen bestaan uit 2 staalplaten met daartussen het isolatiemateriaal EPS. Doordat het tuinhuis goed geïsoleerd is, komt er geen ongewenst vocht binnen en blijft uw tuinhuis op aangename temperatuur.

Praktisch gebruik van ruimte in uw tuin

Met een modern tuinhuis in uw tuin heeft u de mogelijkheid om ook echt praktisch gebruik te maken van de extra ruimte in uw tuin die u normaal waarschijnlijk veel minder zou gebruiken. Zo kunt u van het tuinhuis een praktische opslagplek maken, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld een hele sportschool in kwijt, het perfecte thuiskantoor van maken of u richt het in als een aangename logeerplek. Door de goede isolatie kan dit namelijk makkelijk.

Modern tuinhuis van Sfeervol Buitenleven

Denk u dat zo’n modern tuinhuis van Sfeervol Buitenleven ook echt iets voor u is? Vraag hier op de site een gratis brochure aan, of neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat kan door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0485 – 31 87 44 of stuur een mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van een modern tuinhuis voor in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44