Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten, ook op Zaterdag 1 Augustus zijn wij dicht. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

In onze showtuin hebben we de tuinmeubels van 4 seizoen tuinmeubelen staan. Op de website kunt u deze bestellen of langs komen zodat wij deze samen met u bestellen.

De loungesets die 4 seizoenen tuinmeubelen aanbied zijn allemaal gemaakt van een aluminium frame met wicker vlechtwerk. Hierdoor kunnen deze loungesets het hele jaar door buiten blijven staan, en zullen ze dus niet roesten. Of u nu opzoek bent naar hoekloungeset met XL hoek of een rechte wij hebben het voor u! Wilt u er een extra onderdeel bij vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor een compleet overzicht klik op de link!

BedrijfAfbeeldingen_1000_auto_q_caracas_lounge_diningset_met_hockers_florida_hoek_loungeset_naturel_white_fellini_xl_sw_taupe_lounge_set

Terug naar overzicht.

Back To Top 0485 - 31 87 44