Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinhuizen van sandwichpanelen

We zijn sinds kort dealer van een prachtige nieuwe serie tuinhuizen en overkappingen, gemaakt van sandwichpanelen. Deze panelen zijn geisoleerd en worden gebruikt voor zowel de wanden als het dak.

Deze toepassing kent vele voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Onderhoudsvrij
  • Bestand tegen UV stralen
  • Maatwerk mogelijk
  • Modulaire constructie

De levertijd van de tuinhuizen is 3 weken. We zullen eind dit jaar een berging met overkapping van deze serie in onze showtuin plaatsen. Kom gerust eens langs, Berkenkamp 49, Vianen (bij Cuijk) te Noord-Brabant.

Sfeerimpressie van deze tuinhuizen

Vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een tuinhuis van deze serie? Neem dan contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 048 – 5318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44