Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Douglas overkapping
20 x 20 cm palen, zwart behandeld

Om u steeds te blijven verrassen met ons aanbod en u een zo gevarieerd mogelijk beeld te laten zien van onze producten, ruimen wij zo nu en dan een showmodel op. Dit keer is deze overkapping aan de beurt om plaats te maken voor een nieuw showmodel.

Let op: het gaat hier alleen om de zwarte constructie van douglas hout met 2 staanders van 20 x 20 cm op grijze, hardstenen poeren met facetrand en onderpoer en de wand aan de zijkant.

Het dak is momenteel bekleed met verschillende soort dakbedekking om de mogelijkheden te kunnen laten zien. Eventueel kan een nieuw polycarbonaat dakpakket (inclusief profielen) worden bijgeleverd.

De overige elementen op de foto’s zoals meubels, regenton, wandbekleding achterzijde zijn dus niet inbegrepen in de prijs.

De overkapping is 370 cm breed en 335 cm diep. De robuuste, douglas staanders zijn 20 x 20 cm. De wand is gemaakt van zweeds rabat planken van douglas hout. De buitenzijde is zwart behandeld, de binnenzijde is onbehandeld.

De vraagprijs in deze staat is € 1.000. De meerprijs voor een nieuw polycarbonaat dakpakket (inclusief profielen) is ongeveer € 900.

Het model is te zien in onze showtuin aan de Berkenkamp 49 te Vianen (bij Cuijk in Noord-Brabant).

Let op: showmodellen worden niet door Sfeervol Buitenleven gedemonteerd en gemonteerd. In overleg en tegen vergoeding is bezorging eventueel wel mogelijk.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44