Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
Op Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 & 6 juni) zijn wij gesloten.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Showmodel
Hermes tuinpaviljoen

Om u steeds te blijven verrassen met ons aanbod en u een zo gevarieerd mogelijk beeld te laten zien van onze producten, ruimen wij zo nu en dan een showmodel op. Dit keer is dit tuinpaviljoen van Hermes Tuinhuizen aan de beurt om plaats te maken voor een vernieuwd type.

Kenmerken
De Hermes tuinhuizen zijn gemaakt van eps sandwichpanelen. De tuinhuizen van Hermes zijn geïsoleerd, duurzaam en onderhoudsvrij. Dit showmodel betreft een Tuinpaviljoen type 2. Het is een geïsoleerd tuinhuis van 172,5 cm breed 287,5 cm diep met een overkapping van 402,5 cm breed en 287,5 cm diep. De hoogte van het geheel 245 cm en het heeft een overstek rondom van ongeveer 30 cm.

In het tuinhuis zit aan de voorzijde een deur met 4 stroken glas van 93 cm breed en 210 hoog.
Aan de achterzijde van de overkapping zitten twee bovenlichten (maatvoering ramen 900 x 250). Het plafond is strak afgewerkt met witte sandwichpanelen. Onder de overkapping zijn 6 spotjes in het plafond verwerkt, in het tuinhuis 2 spotjes.

De hemelwaterafvoer is aan de achterzijde gemonteerd en het tuinhuis is voorzien van twee ventilatieroosters.

Prijs
De nieuwprijs van dit model was destijds € 12.500. De vraagprijs in deze staat is € 7.500.

Let op: showmodellen worden niet door Sfeervol Buitenleven gedemonteerd en gemonteerd. In overleg en tegen vergoeding is bezorging eventueel wel mogelijk.

Wel geïnteresseerd in aankoop van een showroommodel, maar niet in dit model? Houd dan de showmodellen pagina in de gaten of vraag ons even naar de mogelijkheden.

Fotos van het showmodel

Back To Top 0485 - 31 87 44