Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kom langs in de showtuin

Woont u in de buurt van Arnhem en moet uw tuin binnenkort eens flink onder handen genomen worden? Dan hebt u aan ons een lokale en professionele expert. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij staan klaar voor al uw wensen op het gebied van uw buitenleven, of het nu gaat om het aanleggen van een simpele veranda of vakkundig advies op het gebied van op maat gemaakte exclusieve tuinhuizen, wij zijn er voor u. Kom ook eens langs in onze showtuin niet al te ver van Arnhem. De koffie staat voor u klaar en u krijgt direct een goed realistisch beeld van onze producten.

Bekijk het overzicht

Wij hebben al vele jaren aan ervaring als tuinbedrijf en hebben dan ook al de meest uiteenlopende projecten gezien en onder handen genomen voor onze klanten in Arnhem. Wij hebben hier veel van geleerd en met onze kennis en ervaring proberen wij zo goed mogelijk onze huidige klanten van dienst te zijn in Arnhem en daarbuiten. Dus wilt u meer weten over tuinhuizen en blokhuizen? Of hebt u interesse in een eiken overkapping van uw terras? Geen enkel probleem, we hebben het allemaal al eens gezien. Wij hebben zelfs ervaring met het monteren van dierenverblijven en houten zwembaden.

Kies voor passend meubilair

Één van onze diensten is het vervaardigen en leveren van tuinmeubilair en andere tuinartikelen. Dit klinkt natuurlijk erg vaag en uitgebreid, maar een aantal concrete voorbeelden geven een beter idee van deze categorie van onze werkzaamheden in Arnhem. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige houten ronde tafel onder uw terrasoverkapping? Of een picknicktafel waar de kinderen in de zomer lekker kunnen lunchen? Of misschien wel één van de blokhutten. Ook parkbanken kunnen wij voor u leveren.

Arnhem

Maar het beperkt zich niet alleen tot houten producten, ook kunststof en metaal kunnen wij u aanbieden in Arnhem. Houten producten gaan echter wel het mooiste met een houten woning!

Vraag het ons!

Wilt u graag wat meer weten of hebt u wel interesse in onze diensten in Arnhem? Kijk dan snel even op de website van Sfeervol Buitenleven en neem contact op met ons behulpzame personeel. Zij brengen u snel op de hoogte van al onze diensten en uw mogelijkheden in Arnhem.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44