Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
Op Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 & 6 juni) zijn wij gesloten.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Over ons bedrijf
Sfeervol Buitenleven

Sfeervolbuitenleven bestaat alweer 10 jaar in deze periode is het bedrijf in relatief korte tijd uitgegroeid tot een betrouwbare en gevestigde leverancier van bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen aan particulieren. Daarnaast leveren wij houtmaterialen aan zowel hoveniers als aannemers. Door persoonlijk contact worden de wensen van de klant achterhaald en uiteindelijk door professionele vakmensen daadwerkelijk gerealiseerd. Bezoek onze 2000 m² showtuin voor vakkundig advies op maat.

Waaruit bestaat ons assortiment?

Wij hebben ons assortiment na de overname van het familiebedrijf in 2008 behoorlijk uitgebreid. Hierdoor zijn wij in staat om uw tuin volledig aan te kleden, zodat u op een aangename manier kunt genieten van het buitenleven. Ons hoofdassortiment bestaat uit overkappingen, tuinhuizen, bijgebouwen en blokhutten. Daarnaast bestaat het randassortiment uit producten als bijvoorbeeld speeltoestellen, trampolines, skelters, houten zwembaden, sauna’s, hottubs, infraroodstralers, hardhouten vlonders, pergola’s, schaduwdoeken, poorten, dierenverblijven, bloembakken en nog veel meer.

Waar zijn wij gevestigd?

Sfeervol Buitenleven’ is gelegen aan de Berkenkamp 49 in Vianen, het buitengebied nabij Cuijk. De omgeving van het bedrijf past zo op een goede manier bij de intentie van het bedrijf: wég van alle drukte en je in de buitenlucht omgeven met zaken die als plezierig worden ervaren. De showtuin is enigszins achteraf gelegen, maar als u de borden vanaf de kerk in Vianen volgt dan komen wij u vanzelf tegen.

sfeervol buitenleven showtuin

Hoe kunt u contact opnemen?

Als u uitgebreid kennis met ons wilt maken, bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showtuin te Vianen. Hier kunt u in ‘levende lijve’ onze producten komen bekijken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een vakkundig advies en staat de koffie voor u altijd klaar. Kijk voor de openingstijden onder “contact’. Graag tot ziens bij Sfeervol Buitenleven!

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44