Over ons

Over ons
Sfeervolbuitenleven bestaat alweer 10 jaar in deze periode is het bedrijf in relatief korte tijd uitgegroeid tot een betrouwbare en gevestigde leverancier van bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen aan particulieren. Daarnaast leveren wij houtmaterialen aan zowel hoveniers als aannemers.  Door persoonlijk contact worden de wensen van de klant achterhaald en uiteindelijk door professionele vakmensen daadwerkelijk gerealiseerd. Bezoek onze 2000 m² showtuin voor vakkundig advies op maat.

Waaruit bestaat ons assortiment?
Wij hebben ons assortiment na de overname van het familiebedrijf in 2008 behoorlijk uitgebreid. Hierdoor zijn wij in staat om uw tuin volledig aan te kleden, zodat u op een aangename manier kunt genieten van het buitenleven. Ons hoofdassortiment bestaat uit overkappingen, tuinhuizen, bijgebouwen en blokhutten. Daarnaast bestaat het randassortiment uit producten als bijvoorbeeld speeltoestellen, trampolines, skelters, houten zwembaden, sauna’s, hottubs, infraroodstralers, hardhouten vlonders, pergola’s, schaduwdoeken, poorten, dierenverblijven, bloembakken en nog veel meer.

Wat vinden wij belangrijk?
De persoonlijke benadering en de betrouwbare en klantgerichte advisering zijn twee belangrijke kenmerken van ons bedrijf. Maar we gaan verder in onze dienstverlening. Bij een Sfeervol Buitenleven hoort een bepaald gevoel van welbevinden. En daar zijn bijvoorbeeld houten zwembaden, sauna’s en hottubs tegenwoordig niet meer in weg te denken. Van een eenvoudig blokhutje tot stijlvolle modellen. Uw inrichting van de tuin, uw buitenleven, uw wens, bijna alles is mogelijk en wordt door Sfeervol Buitenleven gezien als een uitdaging om deze tot een stijlvol, sfeervol en gezellig geheel te maken.

Eric van Gorp

eric-jpg-goed

Eigenaar Sfeervol Buitenleven

Bart Kranenbroek

bart-baas2

Eigenaar Sfeervol Buitenleven

                  John Derks

john-jpg-goed

Allround timmerman montage en productie

                  Erwin van Dijk

erwin-jpg-goed

Allround timmerman montage en productie

                  Paula v/d Sterren – Swinkels

Administratief medewerkster

                  Luuk van Bree

.

Allround timmerman montage en productie

Frank Thijssen

frank-jpg-goed

Constructief tekenaar & ontwerper

Frank Swinkels

frank-1-jpg-goed

timmerman montage en producten

Zorgboerderij het Spiek

zorgboerderij-het-spiek-jpg-goed

Zorgboerderij het Spiek hebben ook een belangrijke rol voor ons. Zo stempelen ze vele folders voor ons en ruimen geregeld het hout op in onze werkplaats waar hun dan stook hout van maken een win win situatie voor iedereen.

Tamara de Kleijn Hofmans

Verkoopmedewerkster

Dian van Gorp – van Vught

dian-1-jpg-goed

Administratief medewerkster

Showtuin

Waar zijn wij gevestigd?

Sfeervol Buitenleven’ is gelegen aan de Berkenkamp 49 in Vianen, het buitengebied nabij Cuijk. De omgeving van het bedrijf past zo op een goede manier bij de intentie van het bedrijf: wég van alle drukte en je in de buitenlucht omgeven met zaken die als plezierig worden ervaren. De showtuin is enigszins achteraf gelegen, maar als u de borden vanaf de kerk in Vianen volgt dan komen wij u vanzelf tegen.

Hoe kunt u contact opnemen?

Als u uitgebreid kennis met ons wilt maken, bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showtuin te Vianen. Hier kunt u in ‘levende lijve’ onze producten komen bekijken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een vakkundig advies en staat de koffie voor u altijd klaar. Kijk voor de openingstijden onder “contact’. Graag tot ziens bij Sfeervol Buitenleven!