Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Waaruit bestaat ons assortiment?

Wij houden ons het liefste en meeste bezig met complete bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen. Daarnaast helpen wij u graag om tijdens elk seizoen te genieten van uw tuin met de volgende producten: pergola’s, screens, infraroodstralers, zonwering, windschermen, houten tuinmeubelen, schuttingen, schaduwdoeken, glazen schuifdeuren, vlonders, trampolines, wandlampen, kachels, spotjes en plantenbakken

Wie zijn wij?
Sfeervol Buitenleven

In 2008 richt Eric van Gorp Sfeervol Buitenleven op. Wat begint als een klein bedrijf met verschillende dealerschappen groeit al snel uit tot een begrip in de regio. Na een start van projecten van standaardlijnen wordt de grootste interesse toch gevonden in de eigen maatwerk projecten. Om zoveel mogelijk wensen van de klanten in de projecten te verwerken, en daar de juiste invulling aan te geven is onze passie. En zo ontstaat onze eigen maatwerk lijn: Design Line.

In 2016 gaat Eric de samenwerking aan met Bart Kranenbroek. In 2020 komt ook Frank Thijssen als eigenaar in het bedrijf. Zij waren beiden al jaren werkzaam in het bedrijf. Die combinatie is een gouden zet gebleken, omdat zij elkaar aanvullen.

Bart inventariseert als verkoop-adviseur de wensen van de klanten, licht de mogelijkheden toe, adviseert en maakt naar aanleiding daarvan een mooi ontwerp.

Eric is ook verkoop-adviseur en is daarnaast betrokken bij de volgende stap: het inmeten en het bespreken van de nadere details met de klanten. Daarnaast neemt hij de personeelszaken op zich.

Zodra de klant de opdracht definitief akkoord heeft gegeven, komt Frank in beeld. Hij stuurt zowel de tekenaars als de werkvoorbereiding en de monteurs aan. Samen zorgen zij ervoor dat het werk in de werkplaats zoveel mogelijk wordt voorbereid en alles volgens planning verloopt.

Team Verkoop

Naast Eric en Bart bestaat team verkoop van Sfeervol Buitenleven uit Tamara, Bart Nabuurs en Anneke.

Als dochter van de vorige eigenaar heeft Tamara letterlijk levenslange ervaring in deze branche. Met haar kennis kan ze als verkoop-adviseur klanten dan ook uitstekend van advies voorzien. Niet alleen over de bouwpakketten van de verschillende leveranciers die wij aanbieden, maar ook over maatwerk projecten. Ook weet Tamara alles over het behandelen van hout.

Bij Bart Nabuurs kun je terecht voor uitgebreid advies over vlonders en schuttingen. Ook voor de verkoop van losse materialen kun je het beste naar deze Bart vragen. Verder is Bart Nabuurs contactpersoon voor zakelijke klanten zoals hoveniers en tuinarchitecten.

Als je vragen hebt over glazen schuifdeuren of screens kun je bij Anneke terecht. Ook is zij onze huisfotograaf, zorgt ze voor het opmaken van brochures en advertenties en houdt ze zich samen met Bart Kranenbroek bezig met social media.

Administratie

Paula verzorgt de gehele administratie. Voor vragen over facturen kun je dus bij haar terecht. Verder verzorgt zij samen met Eric alles wat met het personeel te maken heeft.

Team werkvoorbereiding

Naast Frank bestaat deze afdeling uit Andy, Vincent en Peter.

Vincent en Peter zijn technisch tekenaar. Zij tekenen maatwerk projecten uit, bespreken deze met de klanten en zorgen samen met Frank voor de planning en werkvoorbereiding van de maatwerk projecten.

Als het geen maatwerk is, dan zorgt Andy voor de planning en werkvoorbereiding. Hij voorziet de klanten van een grondplan, zodat het grondwerk in voorbereiding op onze werkzaamheden goed verloopt.

Werkplaats

Bart Schouteren is de timmerman in onze werkplaats. Hij produceert onze maatwerk projecten en zorgen ervoor dat de montagetijd ter plaatse zoveel mogelijk wordt beperkt door prefab wanden te maken. Ook maken ze bijvoorbeeld maatwerk poorten in onze werkplaats.

Harm en Ard zorgen ervoor dat onze opslagplaats en de showtuin netjes blijven. Ook zorgen ze ervoor dat de vrachten op de juiste plek komen te staan. Verder bezorgen zij regelmatig bestellingen bij de klanten.

Montageteam

Onze monteurs en timmermannen Luuk, Jeroen, Frank Swinkels, Sebas, Michiel en Stan zijn allemaal breed inzetbaar, zowel voor het opbouwen van maatwerk projecten als voor het in elkaar zetten van bouwpakketten, schuifwanden en vlonders. Zij zorgen er samen voor dat onze klanten kunnen gaan genieten van het buitenleven.

Waar zijn wij gevestigd?

Sfeervol Buitenleven is gelegen aan de Berkenkamp 49 in Vianen bij Cuijk. De omgeving van het bedrijf past uitstekend bij de intentie van het bedrijf: wég van alle drukte en je in de buitenlucht omgeven met zaken die als plezierig worden ervaren. De showtuin is enigszins achteraf gelegen, maar als u de borden vanaf de kerk in Vianen volgt dan komen wij u vanzelf tegen. Als u uitgebreid kennis met ons wilt maken, bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showtuin. Hier hebben wij een groot aantal tuinhuizen, overkappingen en allerlei andere producten staan, zodat u alles kunt bekijken en kunt ervaren hoe het voelt in een mooi bijgebouw van Sfeervol Buitenleven.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een vakkundig advies en staat de koffie altijd voor u klaar. Kijk voor de openingstijden onder “contact’.

Graag tot ziens bij Sfeervol Buitenleven!

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44