Wij zijn de volgende zaterdagen gesloten: 6, 13 en 20 augustus 2022.
Wilt u tijdens de zomervakantie onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Wie zijn wij?
Sfeervol Buitenleven

In 2008 richt Eric van Gorp Sfeervol Buitenleven op. Wat begint als een klein bedrijf met verschillende dealerschappen groeit al snel uit tot een begrip in de regio. Na een start van projecten van standaardlijnen wordt de grootste interesse toch gevonden in de eigen maatwerk projecten. Om zoveel mogelijk wensen van de klanten in de projecten te verwerken, en daar de juiste invulling aan te geven is onze passie. En zo ontstaat onze eigen maatwerk lijn: Design Line.

In 2016 gaat Eric de samenwerking aan met Bart Kranenbroek. In 2020 komt ook Frank Thijssen als eigenaar in het bedrijf. Zij waren beiden al jaren werkzaam in het bedrijf. Die combinatie is een gouden zet gebleken, omdat zij elkaar aanvullen.

Bart inventariseert als verkoop-adviseur de wensen van de klanten, licht de mogelijkheden toe, adviseert en maakt naar aanleiding daarvan een mooi ontwerp.

Eric is ook verkoop-adviseur en is daarnaast betrokken bij de volgende stap: het inmeten en het bespreken van de nadere details met de klanten. Daarnaast neemt hij de personeelszaken op zich.

Zodra de klant de opdracht definitief akkoord heeft gegeven, komt Frank in beeld. Hij stuurt zowel de tekenaars als de werkvoorbereiding en de monteurs aan. Samen zorgen zij ervoor dat het werk in de werkplaats zoveel mogelijk wordt voorbereid en alles volgens planning verloopt.

Waaruit bestaat ons assortiment?

Wij houden ons het liefste en meeste bezig met complete bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen. Daarnaast helpen wij u graag om tijdens elk seizoen te genieten van uw tuin met de volgende producten: pergola’s, screens, infraroodstralers, zonwering, windschermen, houten tuinmeubelen, schuttingen, schaduwdoeken, glazen schuifdeuren, vlonders, trampolines, wandlampen, kachels, spotjes en plantenbakken

Waar zijn wij gevestigd?

Sfeervol Buitenleven is gelegen aan de Berkenkamp 49 in Vianen bij Cuijk. De omgeving van het bedrijf past uitstekend bij de intentie van het bedrijf: wég van alle drukte en je in de buitenlucht omgeven met zaken die als plezierig worden ervaren. De showtuin is enigszins achteraf gelegen, maar als u de borden vanaf de kerk in Vianen volgt dan komen wij u vanzelf tegen. Als u uitgebreid kennis met ons wilt maken, bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in onze showtuin. Hier hebben wij een groot aantal tuinhuizen, overkappingen en allerlei andere producten staan, zodat u alles kunt bekijken en kunt ervaren hoe het voelt in een mooi bijgebouw van Sfeervol Buitenleven.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een vakkundig advies en staat de koffie altijd voor u klaar. Kijk voor de openingstijden onder “contact’.

Graag tot ziens bij Sfeervol Buitenleven!

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44