Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinkassen
van Euro-serre

Een tuinkas is de perfecte plek om groenten en fruit in te kweken. Maar je kunt  er in een handomdraai ook een uitnodigende tuinkamer van maken!

Het is er zalig vertoeven van de lente tot de herfst. En in de winter kun je je planten een fijn plekje geven, beschermd tegen de vorst en andere weersinvloeden.

Met wat gezellige meubels, kussens en mooie tropische planten tover je jouw serre om tot een  heerlijk plekje waar je van een kop koffie geniet, vrienden uitnodigt of een spannend boek leest.

Je kan je tuinkas helemaal naar wens samenstellen. Door de vele mogelijkheden in afmetingen, kleuren, deuren, accessoires et cetera is er voor elke tuin iets moois en passends te maken. Ook kunnen de kassen op een muur of tegen een woning worden geplaatst.

In onze showtuin staat een tuinkas opgesteld. Verder beschikken wij over brochures, die we per post kunnen toesturen, maar die je ook kunt meenemen als je in onze showtuin komt kijken. Uiteraard kun je ons ook per e-mail of telefonisch vragen stellen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44