Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Veranda’s
Assortiment

Een veranda op maat!

Geniet samen langer van het buitenseizoen met een veranda met of zonder berging van Sfeervol Buitenleven. Wij kunnen deze uitvoeren in onze eigen maatwerklijn en daarnaast in lijnen van Lugarde en Hillhout. Neem contact op voor de mogelijkheden of als u een vraag heeft.

Sfeervol Buitenleven Maatwerk

Onze DesignLine is onze eigen maatwerk lijn. De Design line overkappingen worden altijd op maat gemaakt wat betekent dat wij alles naar wens kunnen realiseren. De mogelijkheden binnen onze maatwerk lijn zijn ongekend.

Hillhout levert bouwpakketten van veranda’s met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt gekozen voor een overkapping in duurzaam douglas hout, maar vuren is ook mogelijk.

Pext maakt kwalitatief goede overkappingen, zowel losstaand als aan huis. Ze leveren complete pakketten in douglas hout, waarbij het mogelijk is om het plat dak te voorzien van verschillende lichtstraten. Daarnaast leveren ze ook constructies van douglashout, die vervolgens worden voorzien van een dak van glas of polycarbonaat.

In onze showtuin staan van beide mogelijkheden voorbeelden opgesteld.

Veranda of overkapping?

De meeste mensen noemen een overkapping aan huis een veranda. Bent u op zoek naar een losstaande overkapping? Ga dan naar onze pagina over overkappingen.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Gratis
  Brochure

  Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
  Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

  Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

  Back To Top 0485 - 31 87 44