Tuinhuizen

Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers!

Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne modellen tuinkamers of design tuinhuizen. Van een praktische berging tot een complete chalet of recreatiewoning. Bijna alles kan op maat en naar wens gemaakt worden. In stapelbouw systeem met robuuste wandbalken of in prefab systeembouw kunnen bijna ieder gewenst model tuinhuis realiseren. In diversen kwaliteiten en diversen uitvoeringen tuinhuizen. Dergelijke projecten worden ook vaak in combinatie gebruikt met een overkapping.

Maatwerk Tuinhuizen van Sfeervol Buitenleven
De Design Line van Sfeervol Buitenleven is uitgevoerd in prefab systeembouw, welke -qua kwaliteit en afwerking hoog gepositioneerd is. De prefab-Design-Line tuinhuizen en  worden altijd op maat gemaakt.

Lugarde tuinhuizen
Een tuinhuis  met een product van Lugarde beleeft u vele ontspannende momenten samen met uw familie en vrienden of even fijn alleen genieten van de rust in uw eigen omgeving.

Woodvision
De tuinhuizen uitgevoerd  in Douglas hout van Woodvision geven een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zonder behandeling ontstaat er een natuurlijke vergrijzing. Echter zijn de tuinhuizen hierdoor niet minder duurzaam.

Overige lijnen
Naast onze eigen maatwerklijn, lugarde en woodvision bieden wij ook nog verschillende tuinhuizen in andere lijnen aan. Denk hierbij aan de tuinhuizen van interflex, Tack en Outdoor Life.