Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Houten tuinhuizen
Assortiment

Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers!
Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne modellen tuinkamers of design tuinhuizen. Van een praktische berging tot een complete chalet of recreatiewoning. Bijna alles kan op maat en naar wens gemaakt worden. In stapelbouw systeem met robuuste wandbalken of in prefab systeembouw kunnen bijna ieder gewenst model tuinhuis realiseren. In diversen kwaliteiten en diversen uitvoeringen tuinhuizen. Dergelijke projecten worden ook vaak in combinatie gebruikt met een overkapping.

Maatwerk Tuinhuizen van Sfeervol Buitenleven

De Design Line van Sfeervol Buitenleven is uitgevoerd in prefab systeembouw, welke -qua kwaliteit en afwerking hoog gepositioneerd is. De prefab-Design-Line tuinhuizen en worden altijd op maat gemaakt.

Lugarde tuinhuizen

Een tuinhuis met een product van Lugarde beleeft u vele ontspannende momenten samen met uw familie en vrienden of even fijn alleen genieten van de rust in uw eigen omgeving.

Hillhout

De tuinhuizen uitgevoerd in Douglas hout van Hillhout geven een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zonder behandeling ontstaat er een natuurlijke vergrijzing. Echter zijn de tuinhuizen hierdoor niet minder duurzaam.

klik hier voor de Hillhout calculator

Hermes Tuinhuizen

Deze tuinhuizen en tuinschuttingen maken deel uit van een nieuw concept. Met EPS sandwich panelen worden tuinschuttingen en tuinhuizen (met overkapping) gemaakt, die onderhoudsvrij, geïsoleerd, milieuvriendelijk en modificeerbaar zijn.

Hermes calculator, klik hier

Overige lijnen

Naast onze eigen maatwerklijn, lugarde en woodvision bieden wij ook nog verschillende tuinhuizen in andere lijnen aan. Denk hierbij aan de tuinhuizen van interflex, Tack en Outdoor Life.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44