Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Houten tuinhuizen
Assortiment

Ruim assortiment aan maatwerk tuinhuizen en bergingen

Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne tuinhuizen. Van een praktische berging tot een complete chalet of recreatiewoning. Bijna alles kan op maat en naar wens gemaakt worden.

Vaak wordt een berging of tuinhuis gecombineerd met een overkapping. Hieronder voorbeelden van zowel ons maatwerk als van de bouwpakketten van de verschillende leveranciers.

Maatwerk Tuinhuizen van Sfeervol Buitenleven

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal prachtige tuinhuizen mogen maken in onze eigen maatwerk lijn, meestal in combinatie met een overkapping. Zie hieronder een kleine greep hieruit. Op de projectpagina kunt u van een aantal projecten nog meer foto’s bekijken.

Een tuinhuis met een product van Lugarde beleeft u vele ontspannende momenten samen met uw familie en vrienden of even fijn alleen genieten van de rust in uw eigen omgeving.

De tuinhuizen uitgevoerd in Douglas hout van Hillhout geven een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Zonder behandeling ontstaat er een natuurlijke vergrijzing. Echter zijn de tuinhuizen hierdoor niet minder duurzaam.

Een tuinhuis moet niet alleen handig zijn, het moet er ook goed uitzien. Exterior Living heeft daarom een prachtige collectie moderne tuinhuizen van Belgische topkwaliteit in verschillende stijlen. Hieronder wat voorbeelden.

Woodpro biedt blokhutten, garages en veranda’s tegen betaalbare kwaliteit.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Gratis
  Brochure

  Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
  Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

  Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

  Back To Top 0485 - 31 87 44