Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe tuinkamer met bar en tuinhuis
in Wilbertoord

Deze ruime tuinkamer met tuinhuis is de ultieme chillplek voor jong en oud. Lekker samen aan de bar bijpraten, met vrienden een film of een wedstrijd kijken op tv… Als het wat kouder wordt dan kunnen de glazen schuifwanden worden dichtgetrokken en de heaters aan.

Als de schuifdeuren open staan, dan staan ze achter de lamellen. Deze lamellen zijn niet alleen functioneel, maar ze zorgen er ook voor dat zonlicht heel mooi gedoseerd naar binnen valt.

Hier is ervoor gekozen om een tuinhuis in dezelfde stijl ertegenaan te bouwen. Verder is de bar ook opgebouwd in dezelfde stijl als die van de tuinkamer. Dit maakt een mooi, strak geheel.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44