Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Douglas overkapping met lichtstraten
in Wanroij

In de zomer beschermd tegen de zon, in de minder mooie dagen beschut tegen regen en wind dankzij de steel look glazen schuifwand en de screens. Met een overkapping kun je veel meer genieten van het buitenleven.

Deze douglas aanbouw tuinkamer is voorzien van twee lichtstraten die dichtbij de woning en ter hoogte van de ramen en deuren zijn geplaatst, zodat licht in de woning behouden blijft.

Het dak is voorzien van een getrapte boeirand en afgewerkt met een aluminium daktrim. Verder wordt het dak ondersteund door getoogde schoren.

Aan de zijkant zijn steel look schuifwanden geplaatst. Aan de voorzijde zijn ritsscreens geplaatst, die niet alleen ’s avonds de kou, maar ook overdag de zon kunnen tegenhouden indien gewenst.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44