Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Douglas bijgebouw met ruime carport
in Well

Dit zeer ruime bijgebouw doet dienst als opslagplaats/garage en is voorzien van een carport die groot genoeg is voor twee auto’s. Door het zadeldak ontstaat ook een zolderruimte, die bereikbaar is via een vaste trap.

Het geheel is voorzien van borstwering en gemetselde poeren met zweeds rabat van douglas hout erboven. Het zadeldak is bedekt met dakpannen. Tegenwoordig worden er ook vaak zonnepanelen geplaatst op een buitenverblijf. Uiteraard kan daarmee rekening worden gehouden bij het maken van de constructie.

Boven de carport zit een opslagruimte, die goed bereikbaar is door de trap die aan de binnenzijde is geplaatst.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44