Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Poolhouse en wellnessruimte
in Uden

Een poolhouse waar je het hele jaar heerlijk kunt genieten… In deze prachtige tuin mochten wij een groot buitenverblijf realiseren met een sfeervol loungegedeelte, een fitnessruimte, een sauna en een technische ruimte voor het zwembad. De eyecatcher van het buitenverblijf is de doorkijkhaard.

De constructie is gemaakt van eikenhout. Met de zwarte planken vormt dit een stijlvol geheel. Aan de linkerzijde is ook nog een berging voorzien. Zoals bij alle andere maatwerkprojecten kan dit allemaal naar wens worden ingedeeld.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44