Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Multifunctioneel bijgebouw
in Vianen

In eigen dorp mochten wij dit ruime, multifunctionele buitenverblijf realiseren. Vanuit de overkapping kan men heerlijk genieten van het weidse uitzicht.

Aan de voorzijde zit een ruime garage met een grote garagedeur, een extra verdieping erin die te bereiken is met een vlizotrap. Aan de achterzijde een ruime berging met een sfeervolle overkapping. De prachtige eikenhouten constructie combineert heel mooi met de zwarte planken. Dit project is gerealiseerd in samenwerking met een plaatselijke aannemer en de tuin is gerealiseerd door een plaatselijke hovenier.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44