Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Maatwerk
Assortiment

Alles op het gebied van vlonders en hardhout
Op gebied van houten vlonders zijn er diversen uitvoeringen mogelijk. Zo hebben we de traditionele vlonderplanken met profiel in bv. Bangkirai, Massaranduba, Bilinga. Als ook de gladde (geen profiel) uitvoering in Ipe, Garapa KD of Bangkirai. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan hout-kunststof composiet, zoals duo-fuse waarbij diversen kleuren en uitvoeringen mogelijk zijn. Informeer naar de beschikbare lengtes en de daarbij behorende houtprijzen. Voor vragen, folders of een vrijblijvende offerte: bel dan gerust 0485 – 318 744 of mail ons. Naast onze vlonders bieden ook bijna elke hardhoutsoort aan.

Felix Clercx

De vlonders van Felix Clercx kenmerken zich door de grote hoeveelheid aan keuze. Zo leveren wij vlonders in , composiet, bamboe, thermowood, eiken en douglashout en hardhout. de terrassen geven een warme uitstraling en gaan heel lang mee.

Composiet vlonders

Naast de vele verschillende houten vlonders leveren wij ook verschillende composiet vlonders.

Sfeervol Buitenleven projecten

In samenwerking hebben we al vele vlonders geplaatst. Hieronder krijgt u een impressie van wat er allemaal mogelijk is. Ook bij vlonders geldt dat alles naar wens samen is te stellen.

Back To Top 0485 - 31 87 44