Gedurende de vakantieperiode (13 juli tm 21 augustus) zijn wij op maandag gesloten, Zaterdag 22 augustus zijn we gesloten voor verkoop. Tevens is er deze periode een mindere bezetting bij onze verkoopafdeling. Wanneer u een adviesgesprek wilt, graag vooraf een afspraak maken (Tel: 0485 318744). Zonder afspraak kunnen we niet garanderen dat we u advies kunnen geven.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Priëlen
Assortiment

Geniet langer van het Buitenleven met een priëeltje van Sfeervol Buitenleven
Lekker nagenieten onder een gezellig en knus ingericht priëeltje. Priëlen zijn ideaal voor het creëren van schaduw of lekker uit de wind zitten. Ideaal voor het verlengen van het buitenseizoen, zeker in combinatie met bijvoorbeeld een infraroodstraler. Ook op gebied van prieelen is er veel mogelijk. Van geheel of half open prieel, met bitumineuze/red ceder shingels of riet als dakbedekking.

Maatwerk Priëlen

Priëlen creëren een vorm van gezelligheid en sfeer in uw tuin. Binnen onze eigen maatwerk lijn kunnen we elk prieel naar wens samenstellen in verschillende houtsoorten zoals eiken, vuren en grenen.

Terrashooiberg

De traditionele hooiberg is in de vorm van een luxe zithoek. De terrashooiberg is de laatste jaren steeds meer verfijnd, verbeterd en geoptimaliseerd.

Lugarde Priëlen

De priëlen van Lugarde waarborgen een hoge kwaliteit. Uitgevoerd in Noord-Europees vuren voegen de priëlen van Lugarde extra sfeer en gezelligheid toe aan uw tuin.

Gardival Priëlen

De priëlen van Gardival staan voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. De optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44