Priëlen

Geniet langer van het Buitenleven met een prieeltje van Sfeervol Buitenleven

Lekker nagenieten onder een gezellig en knus ingericht priëeltje. Priëlen zijn ideaal voor het creëren van schaduw of lekker uit de wind zitten. Ideaal voor het verlengen van het buitenseizoen, zeker in combinatie met bijvoorbeeld een infraroodstraler. Ook op gebied van prieelen is er veel mogelijk. Van geheel of half open prieel, met bitumineuze/red ceder shingels of riet als dakbedekking.

Maatwerk Priëlen
Priëlen creëren een vorm van gezelligheid en sfeer in uw tuin. Binnen onze eigen maatwerk lijn kunnen we elk prieel naar wens samenstellen in verschillende houtsoorten zoals eiken, vuren en grenen.

Terrashooiberg
De traditionele hooiberg is in de vorm van een luxe zithoek. De terrashooiberg is de laatste jaren steeds meer verfijnd, verbeterd en geoptimaliseerd.

Lugarde priëlen
de priëlen van Lugarde waarborgen een hoge kwaliteit. Uitgevoerd in Noord-Europees vuren voegen de priëlen van Lugarde extra sfeer en gezelligheid toe aan uw tuin.

Gardival Priëlen
De priëlen van Gardival staan voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap. De optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie.