Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Schuttingen
Assortiment

Sfeervol Buitenleven heeft een uitgebreide collectie in tuinschermen, omheiningen, schuttingen. Voor een nieuwe tuinafscheiding zijn er verschillende soorten afscheidingen mogelijk. Hieronder lichten wij enkele opties toe.

Hout - Beton tuinschermen en schuttingen

Een vaak gekozen optie is een houten schutting. Dit bestaat uit een houten schuttingpaneel met houten en of betonnen palen. Deze panelen kunnen wij leveren in Douglas, hardhout, vuren of grenen hout. Hier zijn meerdere keuzes mogelijk, ook in combinatie met een enkele of dubbele tuinpoort.

Composiet schermen en schuttingen

Wilt u een strakke kleurvaste tuinafscheiding? Wij bieden WPC (houtcomposiet) aan in verschillende stijlen van DuoFuse en FelixClerkx. Dit materiaal bestaat uit hout en kunststof en is in meerdere kleuren verkrijgbaar

Maatwerk schutting

Op zoek naar een moderne, strakke, milieuvriendelijke en duurzame schutting of tuinschermen, dat is mogelijk met de hout-kunststof composiet schermen van Duofuse. Duofuse rot of splitert niet, is makkelijk te plaatsen en te onderhouden.

Poorten

Wij kunnen ook maatwerk poorten maken in verschillende houtsoorten. Zo is het vaak mogelijk om iets te maken dat past bij de bestaande situatie of de nog te plaatsen schutting. Kom gerust eens langs voor advies hierover.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44