Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinkamer
Assortiment

Een tuinkamer op maat

Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een passende oplossing. Passend wat betreft afmeting, stijl en natuurlijk ook uw budget. Het resultaat is steevast een tuinkamer waar u jarenlang onbezorgd van geniet. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan daarbij centraal.

Sfeervol Buitenleven Maatwerk

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal prachtige tuinkamers mogen maken in onze eigen maatwerk lijn. Zie hieronder een kleine greep hieruit. Op de projectpagina kunt u van een aantal projecten nog meer foto’s bekijken.

In ons maatwerk kunnen we rekening houden met al uw wensen. Het is echter ook mogelijk om bij ons een bouwpakket te bestellen van één van onze leveranciers Hillhout of Lugarde. Deze bouwpakketten kunnen in beperkte mate worden aangepast en ook door ons worden gemonteerd.

Hieronder per leverancier wat voorbeelden van houten bijgebouwen. Voor Hillhout en Lugarde geldt dat ze een configuratieprogramma hebben, waarmee u zelf een ontwerp kunt maken. Hieronder kunt u via de links naar de betreffende configuratieprogramma’s. Uiteraard nemen wij die configuratie ook graag met u door tijdens een gesprek in onze showroom.

Hillhout levert bouwpakketten van tuinkamers met verschillende daken in zowel douglas als vurenhout. Daarnaast kan ook aluminium met hout worden gecombineerd. De tuinkamers kunnen worden voorzien van gewone glazen schuifwanden, maar ook van industriële glaspuien.

Ook de overkappingen en veranda’s van Lugarde kunnen worden voorzien van glazen schuifwanden, zodat een tuinkamers ontstaat.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Gratis
  Brochure

  Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
  Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

  Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

  Back To Top 0485 - 31 87 44