Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Onze werkwijze
in 5 stappen

Sfeervol Buitenleven realiseert de mooiste tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, blokhutten en chalets. We verzorgen het hele traject van A tot Z, uw persoonlijke wens zetten we om in een mooi product. Bekijk hieronder onze werkwijze in 5 stappen.

STAP 1: INSPIRATIE

Tijdens openingstijden is iedereen welkom om zonder afspraak een kijkje te komen nemen in onze showtuin. In onze showtuin van maar liefst 2000 m2 staat een groot aantal voorbeelden opgesteld van onze maatwerk tuinhuizen en overkappingen. Dus kom inspiratie opdoen en kijken naar alle mogelijkheden.

Kom daarna gerust even naar binnen om een afspraak te maken of om folders mee te nemen om thuis na te lezen. Als u direct uw plannen wilt bespreken met een verkoop- adviseur, dan kunt u ook vragen of er op dat moment iemand beschikbaar is voor een adviesgesprek.

STAP 2: ADVIESGESPREK/OFFERTE

Tijdens een adviesgesprek bespreken wij uw wensen, voorzien u naar aanleiding daarvan van eerlijk advies en laten u onze mogelijkheden zien. Tijdens dit gesprek kunnen we u meestal direct voorzien van een ontwerp en/of een vrijblijvende offerte.

Zodra er een overeenstemming van de offerte is, kan indien nodig een afspraak worden gemaakt voor het inmeten. Vervolgens worden alle gegevens verwerkt in een orderbevestiging.

STAP 3: TEKENING

Indien ook de orderbevestiging akkoord is bevonden, zal het ontwerp door onze tekenaars verder worden uitgewerkt in professionele 3D-tekeningen, een uitgebreid grondplan en voor-, achter- en zijaanzichten.

Op basis van deze tekeningen zal de productie in gang worden gezet.

STAP 4: PRODUCTIE

De hiervoor genoemde tekeningen worden door onze timmermannen meegenomen naar de werkplaats. Aan de hand daarvan zullen onze vakmannen het bouwproject in onze eigen werkplaats zover mogelijk voorbereiden.

STAP 5: MONTAGE

In overleg met u wordt bepaald wanneer de monteurs bij u komen om uw project vakkundig te plaatsen.

Bij oplevering zullen ze alle punten met u doorlopen, zodat u daarna volop kunt genieten van uw project.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44