Wij voorzien graag iedereen van uitgebreid advies en plannen daar graag tijd voor in als u van tevoren een afspraak maakt.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

 

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinmeubelen
Assortiment

Verschillende tuinmeubelen
Van robuuste picknickbank tot rustieke parkbank of van boombank tot en gezellige ronde tuintafel. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ook hier is van alles mogelijk. Zowel in hardhout als in geïmpregneerd hout zijn er diversen modellen tuinmeubelen te voorzien. Talen tuinmeubelen heeft vooral ook in geïmpregneerd hout mooie en kwalitatief zeer degelijke tuinmeubelen. Daarnaast bieden we verschillende meubelen van Woodvision.

Talen Staphorst is trots op hun zelf geproduceerde collectie. De collectie bestaat uit robuuste picknicktafels, tuinsets, bloembakken en nog meer. Ook is Talen bezig om zo duurzaam mogelijk te blijven voor een beter milieu.

Woodvision heeft een breed assortiment aan tuinkasten, bloembakken, tafels, banken en nog meer. Woodvision probeert voor iedereen het buitenleven zo optimaal mogelijk te maken. Dit doen ze door Kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten te ontwikkelen.

Back To Top 0485 - 31 87 44