Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Houten bijgebouwen
Assortiment

Een houten bijgebouw op maat!

Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een passende oplossing. Passend wat betreft afmeting, stijl en natuurlijk ook uw budget. Het resultaat is steevast iets waar u jarenlang onbezorgd van geniet. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan daarbij centraal.

Sfeervol Buitenleven Maatwerk

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal prachtige houten bijgebouwen mogen maken in onze eigen maatwerk lijn. Zie hieronder een kleine greep hieruit. Op de projectpagina kunt u van een aantal projecten nog meer foto’s bekijken.

In ons maatwerk kunnen we rekening houden met al uw wensen met betrekking tot afmetingen en (dak)vorm. We denken graag met u mee over de uitstraling van het bijgebouw. Daarnaast kunnen we verschillende soorten hout met elkaar combineren en het hout eventueel voorbehandelen in onze werkplaats. Ook kunnen we ramen en (glazen schuif)deuren leveren in verschillende kwaliteiten en kan een bijgebouw eventueel worden geïsoleerd. Tot slot kunnen we het geheel ook nog voorzien van lamellenpanelen, infraroodstralers etc.

Tijdens een gesprek in onze showroom kunnen we u uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden en u de verschillen laten zien. We maken dan samen met u een ontwerp en naar aanleiding daarvan kan een offerte worden gemaakt.

Het is ook mogelijk om bij ons een bouwpakket te bestellen van één van onze leveranciers: Hillhout, Lugarde, Exterior Living of Woodpro. Deze bouwpakketten kunnen in beperkte mate worden aangepast en ook door ons worden gemonteerd.

Hieronder per leverancier wat voorbeelden van houten bijgebouwen. Voor Hillhout, Lugarde en Woodpro geldt dat ze een configuratieprogramma hebben, waarmee u zelf een ontwerp kunt maken. Hieronder kunt u via de links naar de betreffende configuratieprogramma’s. Uiteraard nemen wij die configuratie ook graag met u door tijdens een gesprek in onze showroom.

Hillhout levert bouwpakketten van bijgebouwen met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt gekozen voor een bijgebouw in duurzaam douglas hout, maar vuren is ook mogelijk.

Lugarde levert met name bouwpakketten van bijgebouwen met daken in allerlei vormen van vurenhout, dat in de fabriek kan worden behandeld met impregnant of een grondlaag. Daarnaast hebben ze ook een panelensysteem met douglas en syberisch lariks.

Woodpro levert blokhutten en modernere tuinhuizen van vurenhout, die in de fabriek kunnen worden behandeld met impregnant of een grondlaag.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Gratis
  Brochure

  Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
  Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

  Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

  Back To Top 0485 - 31 87 44