Houten bijgebouwen

Een houten bijgebouw op maat!

Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën en vertalen deze naar een passende oplossing. Passend wat betreft afmeting, stijl natuurlijk ook uw budget. Het resultaat is steevast iets waar
u jarenlang onbezorgd van geniet. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit staan daarbij centraal.

Sfeervol Buitenleven Maatwerk
Ook op het gebied van houten bijgebouwen kunnen wij via onze eigen Design Line  alles naar wens realiseren.  Onderstaande foto’s geven maar een klein deel weer van wat er mogelijk is dus schroom niet om contact op te nemen.

Lugarde gebouwen
Ook op het gebied van houten bijgebouwen heeft Lugarde ontzettend veel te bieden. Door het eenvoudige stappenplan zijn veel verschillende maten en modellen samen te stellen.  Uiteraard staan we klaar om dit voor u te doen. Mocht u zelf al een idee hebben wat u wilt, dan kunt u zelf aan de slag met de Lugarde Configurator

Gardival en Tack 
Gardival leveren en of vuren hout wat blank maar ook onder hoge druk geïmpregneerd kan worden. Daarnaast is het leverancier van verschillende eiken constructies. Uiteraard zijn die uitvoeringen ook in onze eigen maatwerklijn te bewerkstelligen.

Woodvision
Naast de overkappingen van Woodvision hebben we ook veel te bieden als het aankomt op houten bijgebouwen. Denk hierbij aan een kapschuur, garage of bijvoorbeeld een aanbouwcarport.

Overige Lijnen
Naast onze eigen maatwerk lijn, Lugrade,  Gardival, Tack  en Woodvision zijn er nog tal van mogelijkheden. In totaal zijn we dealer van meer dan 15 lijnen.  Zo zijn er overkappingen van Collstrop, Interflex, Pext en Topmaster. Binnen deze lijnen zijn er ook tal van mogelijkheden die we graag voor u toelichten.