Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Multifunctioneel buitenverblijf
bij Sfeervol Buitenleven

Dit ruime buitenverblijf is te bewonderen in onze showtuin. Het is compleet geïsoleerd en voorzien van een keuken, een badkamer en een slaapkamer met zolder. Het zou dan ook dienst kunnen doen als gastenverblijf of als mantelzorgwoning. Of in eerste instantie als tijdelijke woning tijdens de bouw van de hoofdwoning.

De constructie is opgebouwd met robuuste, eikenhouten balken en de wanden zijn bekleed met douglas zweeds rabat planken.

Dit is een maatwerk project. Zowel de afmetingen, de indeling, de houtsoorten als de complete afwerking zijn naar wens aan te passen. Alles is bespreekbaar.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44