Overkappingen en Veranda’s

Verleng het buitenseizoen met een sfeervolle overkapping of veranda

Geniet samen langer van het buitenseizoen met een overkapping met of zonder berging van Sfeervol Buitenleven. Wij kunnen deze uitvoeren in onze eigen maatwerklijn en daarnaast in lijnen van Lugarde, Woodvision en nog veel meer. Neem contact op voor de mogelijkheden of als u een vraag heeft.

Sfeervol Buitenleven Maatwerk  
Onze DesignLine is onze eigen maatwerk lijn. De Design line tuinhuizen en overkappingen worden altijd op maat gemaakt wat betekent dat wij alles naar wens kunnen realiseren. De mogelijkheden binnen onze maatwerk lijn zijn ongekend.

Lugarde overkappingen
Lugarde staat bekend om zijn grote variëteit aan modellen en afmetingen, daarbij heeft u genoeg ruimte om de eigen wensen te realiseren. Mocht u zelf al een idee hebben wat u wilt. Dan kunt u zelf aan de slag met de Lugarde Configurator

Woodvision veranda’s 
Iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. Buiten is mooier dan binnen. Meer ruimte, meer natuur en meer rust. Wij helpen u graag om het buiten zijn zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Deze lijn voert doorgaans zijn projecten uit in Douglas hout, maar kan daarnaast ook andere dingen aanbieden.

Aluminium overkappingen
Naast onze houten overkappingen leveren we ook steeds vaker een aluminium overkapping van Corradi of andere verandas.

Overige overkappingen
Naast onze eigen maatwerk lijn, Lugarde en Woodvision zijn er nog tal van mogelijkheden. In totaal zijn we dealer van meer dan 15 lijnen.  Zo zijn er overkappingen van Gardival, Interflex, Pext, George en Tack. Binnen deze lijnen zijn er ook tal van mogelijkheden die we graag voor u toelichten.