Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Prachtig poolhouse
in Sambeek

Net buiten Sambeek (bij Boxmeer) is Landgoed ’t Huys op de Hei gevestigd. Een prachtige locatie om te trouwen of te vergaderen. Op het privé terrein bij het landgoed mochten wij dit prachtige poolhouse realiseren. De symmetrische indeling, de doorkijk zodat het uitzicht op het land erachter behouden blijft en het zwembad… Fantastisch toch?

Dit maatwerk project is aan de rechterzijde voorzien van een toilet en een opbergruimte. Aan de linkerzijde zit een nis, waar je een buffet zou kunnen neerzetten en vervolgens met een groot gezelschap kunt genieten van lekker eten en samenzijn.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44