Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Eiken overkapping met lichtstraat
in Beers

Deze prachtige eikenhouten aanbouwveranda past door de robuuste uitstraling van het hout heel mooi bij de woning en de omgeving. Door de veranda open te houden, blijft het uitzicht op de prachtige tuin mooi behouden.

Hier is het eikenhout gecombineerd met zwart, waardoor de veranda niet alleen een landelijke, maar ook een hele stoere uitstraling krijgt.

Verder is er een hele mooie piramidevormige lichtstraat geplaatst dichtbij de ramen en deuren van de woning, zodat licht in de woning behouden blijft.

Omdat het maatwerk is, hebben we een en ander mooi kunnen aansluiten op de woning en de garage. Daarnaast hebben we ook links om de hoek de veranda nog een stukje door getrokken. Zo blijft de klant bij regen droog met het openen van de poort.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44