Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe Maatwerk Tuinkas
in Overloon

Deze luxe tuinkas is voorzien van ramen die automatisch openen als het te warm wordt. Achter de tuinkas schuilt de technische kamer ten behoeve van het zwembad.

Door de verdeling van de opdeklatten in de kas is een speels effect gecreëerd, dat bepalend is voor de uitstraling van het geheel. Als de zon schijnt, komt er een prachtig lijnenspel tevoorschijn.

De wanden van de technische ruimte zijn gemaakt van halfhout douglas planken, die verticaal zijn geplaatst en door ons wit gegrond. De technische ruimte is compleet geïsoleerd.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44