Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Duurzaam Gebouw en Poort
in Nijmegen

Dit ruime buitenverblijf is in zijn geheel bekleed met thermisch gemodificeerd naaldhout. De het modificeren krijgt het hout de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout. Een duurzame keuze dus.

De constructie van robuuste douglas palen is zo gemaakt dat het dak geschikt is voor zonnepalen. Verder is er een buitendouche gemaakt van douglas hout en aan de achterzijde van het gebouw is nog een ombouw gemaakt voor containers.

Vanuit de ruime overkapping kan heerlijk worden uitgekeken over de grote, groene tuin.

Wij hebben ook een poort mogen realiseren van het thermisch gemodificeerd naaldhout. Deze houtsoort is daarnaast ook gebruikt in de woning van de klant.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44