Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe overkapping bij zwembad
in Cuijk

Vanuit deze luxe overkapping kun je uitkijken op de ruime tuin en met een paar stappen sta je in het zwembad…

Deze tuin en overkapping zijn ontworpen door Peter Graat Tuinontwerp & Advies. Het project is door ons geproduceerd en geplaatst.

Door veel wit en antraciet te gebruiken, creëer je een modern geheel. Dat is hier heel mooi gecombineerd met de warme uitstraling van de wand aan de rechterkant. Die wand is gemaakt van duurzaam hout-composiet (WPC). Het WPC blijft mooi van kleur en is nagenoeg onderhoudsvrij.

De vlonderplanken zijn eveneens van hout-composiet. Deze vloer is bij ons verkrijgbaar en in dit geval door de klant zelf gemonteerd.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44