Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Vakantiewoning in eigen tuin
in Heijen

Dit houten buitenverblijf doet dienst als vakantiewoning in eigen tuin en is compleet ingericht met keuken, badkamer en bar. Het geheel is daarom ook geïsoleerd en voorzien van hardhouten ramen en deuren.

De constructie aan de buitenzijde is gemaakt van robuuste eikenhouten palen. Aan de binnenzijde zijn de spanten gemaakt van douglas hout. De wanden zijn eveneens bekleed met douglas hout. De zweeds rabat planken zijn door ons voorbehandeld met een douglas beits.

Bij dit project is ervoor gekozen om eerst een borstwering te metselen als ondergrond voor de houten wanden. Dit is niet per se nodig. Er kan ook worden volstaan met een hardhouten onderregel ter bescherming van de wanden.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44