Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Blokhutten & Chalets
Assortiment

Een blokhut, chalet of zorgwoning op maat

Heeft u plannen om de tuin uit te breiden en zoekt u vooral naar mogelijkheden om vaker van uw tuin gebruik te maken zoals de winter of tijdens een regenbui? Denk dan eens aan een op maat gemaakte blokhut van Sfeervol Buitenleven. Wij leveren de beste blokhutten die wij geheel op maat kunnen leveren. Daarnaast kunnen we zelfs chalets en zorgwoningen helemaal naar wens samen te stellen leveren.

Ook voor blokhutten, chalets en bijvoorbeeld een zorgwoning kunnen wij met onze eigen lijn alles naar wens samenstellen. Door de vakkundige tekeningen specifiek voor uw ontwerp weet u precies waar u aan toe bent. We begeleiden u vanaf de behoefte van een dergelijk project tot de nazorg van het hout.

Bij Lugarde kunt u zelf een blokhut samenstellen met de configurator. Zo kun kunt u kiezen uit verschillende wanddiktes, dakvormen en de afmetingen kunnen worden aangepast. Ook kunt u kiezen voor verschillende deuren en ramen en kan het bouwpakket worden voorbehandeld of geïmpregneerd. Hieronder een voorbeeld van een mooie blokhut die wij hebben mogen plaatsen in Overasselt.

Ook bij Woodpro kun je zelf een blokhut samenstellen.

Maatwerk Sfeervol Buitenleven

De bouwpakketten van onze leveranciers kunnen in beperkte mate worden aangepast. Mocht u wensen hebben die niet uitvoerbaar zijn door Lugarde of Woodpro, dan hebben we in onze eigen maatwerk lijn meer mogelijkheden.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Gratis
  Brochure

  Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
  Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

  Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

  Back To Top 0485 - 31 87 44