Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
Op Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 & 6 juni) zijn wij gesloten.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Blokhutten & Chalets
Assortiment

Een blokhut, chalet of zorgwoning op maat
Heeft u plannen om de tuin uit te breiden en zoekt u vooral naar mogelijkheden om vaker van uw tuin gebruik te maken zoals de winter of tijdens een regenbui? Denk dan eens aan de op maat gemaakte blokhutten van Sfeervol Buitenleven. Wij leveren de beste blokhutten die wij geheel op maat kunnen leveren. Daarnaast kunnen we zelfs chalets en échte zorgwoningen helemaal naar wens samen te stellen leveren.

Maatwerk Sfeervol Buitenleven

Ook voor blokhutten, chalets en bijvoorbeeld een zorgwoning kunnen wij met onze eigen lijn alles naar wens samenstellen. Door de vakkundige tekeningen specifiek voor u ontwerp weet je precies waar je aan toe bent. We begeleiden u vanaf de behoefte van een dergelijk project tot de nazorg van het hout.

Lugarde

Met de blokhutten van Lugarde kunt u optimaal genieten van alle seizoenen in uw tuin. We kunnen samen met u verschillende basismodellen aanpassen in maatvoering. Ook kunt u zelf aan de slag met de Lugarde Configurator.

De lijnen van Gardival en Interflex

De tuinconstructies zijn vervaardigd uit Noord-Europees grenen of vuren. Een geïmpregneerde afwerking is mogelijk. Bij chalets wordt een wanddikte van 68 mm gebruikt en wordt de constructie kleurloos gedrenkt

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44