Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Bed & Breakfast
in Sint Agatha

Op een prachtige locatie in Sint Agatha staat dit door ons gerealiseerde B&B De Groene Driehoek. De Groene Driehoek heeft twee ruime verblijven met elk een overkapping, zodat ook op regenachtige dagen van het geweldige uitzicht kan worden genoten.

Elk verblijf is voorzien van een aparte slaapkamer, een woonkeuken en een vide met nog een tweepersoonsbed. Daarnaast is aan de rechterzijde een berging voorzien voor de schoonmaakspullen en een koelkast om gemakkelijk en snel het ontbijt voor de gasten te kunnen bereiden.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44