Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe Tuinkamer met inbouwkachel
in Linden

Deze tuinkamer is verhoogd geplaatst, zodat je optimaal uitzicht hebt over de ruime tuin. Dankzij de glazen schuifdeuren en de ingebouwde kachel kun je ook tijdens koudere dagen genieten van het buitenleven.

Bij dit project heeft VGL Groen in Beers de tuin voor de klant ontworpen. Het ontwerp en de plaatsing van het buitenverblijf is door Sfeervol Buitenleven gerealiseerd.

Hier is douglas hout gecombineerd met zwarte onderdelen. De klant heeft deze kleuren ook bij de inrichting van het interieur gebruikt, waardoor een zeer stijlvol geheel ontstaat. De eyecatcher van dit project is wel de ingebouwde kachel met tv erboven.

De tuinkamer is voorzien van maatwerk glazen schuifwanden met tochtborstels, zodat het ook met koudere dagen comfortabel is. Verder is er een lamellenpaneel gemonteerd, dat mooi gedoseerd licht binnen laat en waar de glazen schuifwanden achter schuiven als ze open staan.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44