Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe tuinkamer met tuinhuis
in Venray

Vanuit deze luxe tuinkamer kijk je uit over het zwembad en met een paar stappen kun je heerlijk de verkoeling opzoeken. Wordt het ’s avonds te koud? Dan trek je de steel look schuifwanden dicht.

Dit project is in samenwerking met de klant gemaakt. Het tuinhuis is gemetseld met een mooie, genuanceerde steen, die ook gebruikt is voor de bouw van de woning. Deze steen combineert mooi met het zwart van de boeirand, de zwarte lamellen en de binnenwand van hout. De klant heeft de wanden zelf bekleed met red reder planken. Ook deze komen terug in de woning.

De steel look schuifwanden komen achter de lamellen als ze open staan, waardoor ze mooi weggewerkt zijn. De lamellen zorgen er daarnaast ook voor dat het zonlicht sfeervol binnen schijnt.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44