Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Bijgebouw van thermisch gemodificeerd ayous
in Molenhoek

Dit ruime buitenverblijf is maar liefst 12 meter lang en is opgedeeld in twee ruimtes: een opslagplaats/tuinhuis en een tuinkamer. De tuinkamer is voorzien van steel look schuifdeuren, zodat deze helemaal kan worden afgesloten.

De constructie is gemaakt van douglas hout en alle wanden zijn bekleed met thermisch gemodificeerd ayous ribprofiel planken. In de tuinkamer is een kachel geplaatst. Om dit mogelijk te maken is een gedeelte van de wand geventileerd gemaakt en daarop zijn steenstrips geplaatst.

Tot slot is aan de voorzijde een ruime overstek gemaakt en is de constructie van het zadeldak zodanig gemaakt dat deze geschikt is voor dakpannen en zonnepanelen.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44