Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Traditioneel buitenverblijf met zadeldak
in Haps

Gezellig samenzijn met de hele familie en je tuinspullen netjes opbergen. Dat kan zeker met dit complete buitenverblijf met keuken, toilet en vide.

Dit L-vormige bijgebouw is qua stijl aangepast op de woning en daarom door ons voorbehandeld met een witte grondlaag. Het buitenverblijf heeft een berging aan de voorzijde, een berging aan de achterzijde, een aparte toiletruimte en aan de binnenkant zit een keuken met een vide erboven, waar de kleinkinderen kunnen logeren. Verder is er in de tuinkamer ruimte genoeg om met de hele familie gezellig te tafelen.

De tuinkamer is voorzien van maatwerk glazen schuifwanden met tochtborstels, zodat het ook met koudere dagen comfortabel is. Verder is er een lamellenpaneel gemonteerd, dat mooi gedoseerd licht binnen laat en waar de glazen schuifwanden achter schuiven als ze open staan.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44