Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Eiken C-vorm overkapping
in Grave

Genieten van het uitzicht op je tuin, maar wel droog zitten en als het erg warm is beschermd tegen de zon. Dat kan uitstekend vanonder deze mooie maatwerk overkapping aan huis.

Onze adviseurs denken graag met de klant mee over de vormgeving van een project. Zo kwam deze klant bij ons voor twee veranda’s. Tijdens het adviesgesprek is met de klant samen een ontwerp gemaakt voor één grote aanbouwveranda in een C-vorm.

Verder is ervoor gekozen om de veranda wat hoger te maken dan standaard, zodat deze boven de erker uitkomt en het uitzicht vanonder de veranda op de tuin maximaal is. Verder zijn twee grote lichtstraten geplaatst, waarvan een ter hoogte van de erker. Ook het licht en uitzicht vanuit de woning blijft dus zoveel mogelijk behouden.

Het eikenhout is door de klant behandeld met een kleur die mooi past bij de grote, groene tuin en de vele planten onder de overkapping. Eikenhout hoeft echter niet per se behandeld te worden.

De boeirand is gemaakt met triple planken, wat weer een hele uitstraling heeft dan een strakke boeirand.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44