Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Douglas tuinkamer met tuinhuis
in Groesbeek

Gezellig samen buiten zijn met vrienden of familie en uitkijken op de mooi aangelegde tuin. Als het koud wordt, dan trek je de glazen schuifwanden dicht en zet je de infraroodstraler aan.

Bij dit project heeft één van de hoveniers waar wij mee samenwerken (VGL Groen) de tuin voor haar rekening genomen. Wij hebben het ruime tuinhuis met eveneens ruime tuinkamer mogen realiseren.

De deur van het tuinhuis is gemaakt van hardhout. De twee wanden aan de binnenzijde van de overkapping zijn bekleed met multiplex platen. Verder is dit project geheel gemaakt van douglas hout en ook door ons voorbehandeld met een speciale douglas beits, die ervoor zorgt dat het hout minder snel zal vergrijzen.

De maatwerk glazen schuifwanden komen achter de lamellen als ze open staan, waardoor ze mooi weggewerkt zijn. De lamellen zorgen er daarnaast ook voor dat het zonlicht sfeervol binnen schijnt.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44