Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinkamer met steel look schuifwanden
in Vierlingsbeek

In deze tuinkamer kun je dankzij de stijlvolle steel look schuifdeuren en de kachel tijdens alle seizoenen genieten van het buitenleven. Door een dergelijke tuinkamer aan huis te plaatsen wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot.

Bij dit project is een bestaande overkapping verlengd en aangepast. De staander van de oorspronkelijke overkapping is door ons bekleed met steenstrips. Daar is een kachel tegenaan geplaatst.

Bij deze aanbouw tuinkamer is de stijl van de woning doorgetrokken door de boeirand hetzelfde te maken als die van de woning. Verder is gebruik gemaakt van rustieke eikenhouten palen. Dit combineert mooi met het wit van de boeirand en het zwart van de steel look schuifdeuren.

Deze schuifdeuren zijn geheel op maat gemaakt, waarbij de klant zelf ook de verdeling heeft gekozen. Door de steel look schuifdeuren en de kachel blijft het lang behaaglijk warm.

Het geheel zorgt ervoor dat de leefruimte aanzienlijk wordt vergroot.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44