Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Wellness in
eigen tuin
in Rijkevoort

Een prachtig buitenverblijf, compleet ingericht om heerlijk tot rust te komen en gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Het L-vormige gebouw is voorzien van een jacuzzi, een sauna, een (stort)douche, kachel en keuken. Ofwel een fijne plek om Ekkes te Bekommen.

Dit L-vormige bijgebouw is opgebouwd met een eikenhouten constructie, waarvan binnen de prachtige spanten zichtbaar zijn. Het geheel is voorzien van steellook schuifdeuren, zodat het binnen lekker warm blijft en het uitzicht op de tuin behouden blijft.

 

Het eikenhout combineert mooi met de rustieke steenstrips en de antraciet betonvloer.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44